Tunika u tri boje

12.11.2014.

Tri neutralne boje, siva, crna i bijela, savršene su za svaki dan, posao, školu, sastanak. Udobna tunika uz tople tajice i visoke čizme.

Crvena tunika

15.10.2014.

U ove hladne dane jedna topla majica zaista bi nam dobro došla. Ženstvena tunika i tople tajice savršen su odabir za kišni dan. Topla jakna i udobne gležnjače uvijek su savršen par.

Kim Kardashian

30.09.2014.

Visoke kožne crne čizme najbolje pašu uz tajice i neku tuniku, ovoga puta u bijeloj boji. Barem se tako odlučila poznata starleta. Kim je na sve to obukla crni sako i definitivno nije pogriješila. Ovo je njen stil koji joj stoji savršeno.

Ariana Grande

23.09.2014.

Visoke čizme na petu i topla tunika savršen je outfit za ovakvo vrijeme, a mlada pjevačica zaista zna kako ga nositi. Definitivno prati modu i uvijek izgleda super. Kopirajte look.

Tunika za plažu

08.07.2014.

Zgodna lagana haljinica savršena je za plaže. Bijela boja uvijek je bila idealna za ljeto, a plavi detalji još ju više uljepšavaju i time podsjeća na grčki stil.

Izrez od cirkona

09.01.2014.

Ništa nije tako elegantno i seksipilno poput velikog izreza na leđima, pogotovo kada je on ukrašen cirkonima. Haljine i majice s otvorenim leđima istovremeno toliko toga otkrivaju i skrivaju te golicaju maštu suprotnog spola.