Narančaste naušnice

24.09.2014.

Jedne ovakve mogle bi popraviti cijeli vaš outfit. Prave naušnice uvijek su savršeni modni dodatak. Uz neki casual outfit ili neku svečanu haljinu.

Ukras za uho

20.08.2014.

Želite nešto drugačije, nešto neobično i novo? Ovaj zanimljiv detalj za vaše uho može biti jedan od prijedloga neobičnog nakita. Naušnica u obliku morskog konjica pravi je modni dodatak za vas.

Kombinacija za šetnju

12.08.2014.

Jednostavna bijela haljina sa smeđim i zlatnim detaljima savršena je za ugodnu večernju ljetnu šetnju. U ovome ćete svima pokazati kako pratite modu i kako znate što je in i kako to nositi!

Tirkizno roze naušnice

30.07.2014.

Prekrasne naušnice u ženstvenoj rozoj boji sa tirkiznim detaljima. Uz obične jednobojne svečane haljine, ali i neke manje svečanije outfite!

Naušnica mašna

28.05.2014.

Preslatka naušnica u obliku mašne. Super elegantni detalj za vaše uho. Ovaj komad nakita definitivno morate imati. Vjerujte da će vaš odabir svi pohvaliti, a vi ćete ga obožavati.

Naušnice na 2 načina

28.01.2014.

Tpotalno neobične i zanimljive naušnice koje možete nositi na dva načina! Ovisno o prigodi i vašem stilu, ove naušnice možete prilagoditi kako vama odgovara. To se zove isplativ i praktičan komad nakita!

Ružičasto - zlatne naušnice

04.01.2014.

Ako volite moseran accessoires, ove naušnice od emajla pravi su izbor za vas! Ružičasta i zlatna kombinacija boja čini ove naušnice atraktivnim i privlačnima. Namjenjene su za dnevne kombinacije, ali uz pokoji elegantniji komad odjeće poslužit će i za večernji izlazak.

Barokne naušnice

03.01.2014.

Predivan barokni nakit podilazi klasičnoj ljepoti i odiše profinjenošću te predstavlja savršen spoj za posebne prigode.

Charleston naušnice

16.12.2013.

Naušnice u charleston stilu kombiniraju 3 boje; zlatnu, tirkiznu i bijelu. Upravo zbog kombinacije te 3 boje savršen su accessories gotovo svemu što imate u ormaru.

Ukras za uho

16.12.2013.

Ne, to nije naušnica iako ukrašava uho. Radi se neobičnom raskošnom ukrasu, poput krune za uho. Tašto ne, za promjenu, koristiti netipičan nakit poput ovoga?! Sigurni smo u pozitivne reakcije!

Loren Hope - naušnice za svaku prigodu

16.12.2013.

Kombinacija modernog i klasičnog čini ove naušnice savršenima za svaku prigodu! Zbog svojih boja odgovarat će gotovo svemu što imate u ormaru. Savršen dodatak bilo kojoj modnoj kombinaciji!

Susan Hanover - kraljevske suze

16.12.2013.

Prekrasne naušnice u obliku suze u glamuroznoj kraljevskoplavoj boji. Osim što su elegantne i efektne, prednost ovih naušnica jest što zbog svog oblika pristaju gotovo svakom obliku lica. Nakit u koji vrijedi investirati!

Crne plosnate naušnice

22.11.2013.

Naušnice poput ovih imaju više namjena; možete ih nositi uz svečane kombinacije, a isto tako i uz one svakodnevne, casual kombinacije. Plosnate crne naušnice cvjetnog uzorka "pojačane" su s decentnim cirkonima.

Art deco naušnice

22.11.2013.

Raskošne naušnice u stilu art decoa strašno podsjećaju na bogato i raskošno renesansno razdoblje.

Ljubičaste klipse

13.11.2013.

Ljubičaste klipse četvrtastog oblika odišu glamurom. Zbog velikog ljubičastog kamena u pozlaćenom okviru naušnice su ujedno i jednostavne i raskošne.

Smaragdne naušnice

13.11.2013.

Kombinacija smaragdne i mat sive boje djeluje elegantno i svečano. Naušnice u obliku suze sa cvjetnom klipsom idealne su za svečane događaje.