Ombre narukvica

17.09.2014.

Trebat će vam male perlice u tri boje. Plava u dvije nijanse i bijela. Prvo nanesite tamnu pa idete prema svjetlijoj. Tako ćete dobiti ombre narukvicu. Vrlo lako ju je napraviti, samo trebate imati strpljenja sve to navesti.

Narukvica

14.08.2014.

Zanimljivi modni dodatak u hippy stilu. Odlična ideja za nešto sasvim novo i drugačije. Uz hippy bijelu haljinu savršeno će pasati i ovakav koamd nakita.

Ljubičasto sa zlatnim perlama

23.07.2014.

Jednostavnu narukvicu možete napraviti kod kuće. Potrebna vam je samo špaga u omiljenoj boji i perle kakve želite, iste ili različite. Neka mašta čini svoje!

Svečane narukvice

13.05.2014.

Kada odaberete haljinu, slijede modni dodaci na koje morate paziti kako ćete ih uskladiti. Prekrasne narukvice raznih boja sa raznim detlajima. Na dosta će haljina pasati stoga vam predlažemo ove komade.

Bijelo i zlatno

09.05.2014.

Što kažete na ovakvu haljinu za maturlanu. Garantiramo da će sve oči biti uperene upravo u vas. Haljina bez naramenica, ravnog dekltea koja će naglasiti vašu figuru. Posebna je i moderna upravo zbog zlatnih detalja duž cijele jedne strane. Sa ovakvom haljinom, imajte minimum nakita.

Napravi sama - narukvice

15.04.2014.

Od obične kože napravi narukvice sa zakovicama. Moderno i vrlo popularno. Svih boja, debele ili tanke. Moći ćeš ih nosit zajedno ili zasebno. Pasat će uz puno toga.

Crvena narukvica

13.11.2013.

Debela crvena narukvica sastoji se od pozlaćenog metalnog okvira i mnogo nepravilnih kristala. Pokušajte ju kombinirati sa crnim kožnim hlačama ako želite postići postigli vamp look.

Narukvica 3 cvijeta

13.11.2013.

Prekrasna narukvica od pozlaćenog metala ukrašena je s tri velika cvijeta, u rozoj, plavoj i bijeloj boji. I uzorak i boje čine ovu narukvicu idealnim proljetnim nakitom.

Barokna narukvica

13.11.2013.

Raskošna narukvica u baroko stilu s velikim kamenom kraljevsko plave boje nakit je koji govori sam za sebe.