Chic kombinacija

01.10.2014.

Dugački i topli džemper savršen je za jesen. Traperice i neke moderne cipele u sličnoj boji uz topli šal leopardskog uzorka. Moderna torba te naočale uljepšat će vam dan.

Jesenski dodaci

29.09.2014.

Jesen je odlično doba jer tada možete nositi gotovo sve. I čizme i haljine. Sve možete kombinirati, a isto tako svi su modni dodaci slatki i jedva čekate da ih stavite na sebe. Poput ove jednostavne i klasične torbe.

Torba sa resicama

10.04.2014.

Otkačena i moderna crna torba sa dugačkim resicama koje su se vratile u modu, kako na odjeći tako i na modnim dodacima.

Mornarska torba

09.04.2014.

Plavo bijela torba koju ćete sigurno uzeti sa sobom na ljetni odmor. Svojim svijetlim bojama pasat će uz gotovo svaku modnu kombinaciju.

Michael Kors torba

31.03.2014.

Narančasta velika torba savršena je za žene koje vole nositi puno stvari, a torba je odličan modni detalj. Boja će pasati na puno kombinacija.

Torba i cipele u sivim tonovima

09.01.2014.

Ženska torba, baš kao i cipele, vrlo su važan dio vašeg looka i vrlo je važno da odgovaraju vašoj odjevnoj kombinaciji. Ova torba je vrlo elegantna i praktična i zbog različitih nijansa sive boje možete ju uklopiti u gotovo svaku kombinaciju, baš kao i cipele.

Crvena torba

30.12.2013.

Crvena torba je nešto što morate imati u ormaru! Ona podiže svaki styling, nikada ne izlazi iz mode, upečatljiva je i elegantna i potpuno bezvremenska!

Kraljevsko-plava torba

20.12.2013.

Kraljevsko plava torba odiše profinjenošću i elegancijom. Možete ju kombinirati s drugim žarkim bojama, zlatnom i naravno crnom. Kraljevsko plava je totalni hit i must have!

Crna zmijska torba

16.12.2013.

Crna torba neizostavan je dodatak svakog ženskog ormara. S obzirom na popularnost životinjskih uzoraka kao i zlatne boje, ova torba je pun pogodak! Kombinacija zmijskog uzorka i zlatnog lanca kod ručke izgleda moćno i opasno!