Crni outfit

29.09.2014.

Idealno za posao. Sako, košulja i crne hlače, a uz to i visoke čizme na petu. Dodajte neku vestu ili prsluk te nakit koji će upotpuniti cijeli izgled.

Traper za posao

16.09.2014.

Uska suknja do koljena neutralne boje i cipele u istoj boji pasta će savršeno uz traper košulju te smeđi remen oko struka. Moderan, a opet sofisticirani outfit koji ćete obožavati.

Napravi sama: nova košulja

16.09.2014.

Imate u ormaru staru i preveliku košulju koju ne namjeravate više nositi? Pogledajte što možete napraviti. Odrežite rukave kako je prikazano na slici i napravite modernu košulju bez rukava. Nemojte bacati te rukave jer će vam biti potrebni. Uzmite si vremena i pažljivo režite i šivajte.

Traper i vesta

12.09.2014.

Klasična traper košulja savršeno paše uz majicu na točke. Obucite crne hlače i smeđe čizme, dodajte klasičan sat i bisere i spremni ste za novi dan.

Vesela kombinacija za školu

10.09.2014.

Što kažete da ovo obučete sutra za školu. Tajice sa uzorkom i dalje su moderne, a vratile su se i traper košulje. Ispod ide bijela majica, ko vrata šal, a na noge neke čizme.

Traper košulja

04.09.2014.

Pogledajte kako sve možete kombinirati traper košulju. Bilo u ljetnim danima ili jesenskim. Za svaki dan drugo. Kopirajte ove outfite i započnite novu školsku godinu.

Traper i smeđe čizme

04.09.2014.

Jednostavna, a opet moderna kombinacija idealna za kišne dane. Na to obučete jaknicu ili vestu i spremni ste za nove izazove koje vam pruža ovaj dan.

Ljubičasto i žuto

30.06.2014.

Dvije upečatljive boje nikada vjerojatno ne biste spojili, no pogledajte kako zapravo izgledaju super zajedno. U ovome ćete sigurno biti u centru pažnje.

Glame izdanje

26.06.2014.

Lagana košuljica leopardskog uzorka, bijele kratke hlačice i cipele na petu. Kombinacija koju ćete obući za ljetni izlazak ili spoj. Boho pletenica i sigurno nećete pogriješiti.

Crveno i žuto

16.04.2014.

Dvije boje koje možda nikada ne bi obukli zajedno, ali vjerujte kako super izgelda. Moderno i ženstveno, a boje su savršene za proljetne dane.

Traper

11.04.2014.

Traper košulja, traperice i leopardske štikle super izgledaju. Styling koji obavezno morate prekopirati, ali pazite kakav traper birate.

Narančasta kombinacija

25.03.2014.

Prekrasna ljetna boja savršeno pristaje tamnoputim ženama, što znači da će super stajati vama kada pocrnite.

Casual outfit

18.03.2014.

Jednostavne kratke traper hlačice savršeno pašu uz bijelu laganu košuljicu. Na noge obuću po volji.

Nova košulja

04.03.2014.

Običnu košulju u samo nekoliko koraka možete prebaciti u sasvim drugačiji stil. Od materijala vam je potrebno ljepilo, škare te star cd-i. Krenite na posao..

Zeleno i bijelo

28.02.2014.

Maslinasto zelena boja lepršave košulje savršena je za lagane šetnje ili šoping po gradu. Uz nju kombinirajte obične kratke bijele hlačice te neke udobne cipele. Uz to dodate malo nakita, remen te torbu životinjskog uzorka.

Prozirne košulje

24.02.2014.

Prozirne bluze će vašem izgledu dati seksi notu. Ima ih u raznim modelima, a mi vam preporučujemo lepršave šire krojeve koje ćete ukombinirati sa uskom dubokom suknjom ili hlačama. Sigurno ćete biti zapažene u klubu!

Traper košulja

12.02.2014.

Vjerojatno ste više puta čuli frazu: "Traper ide uz apsolutno sve!". Za chic i casual look svakako nabavite slatku traper jaknicu ili košulju koju možete nositi na nekoliko načina.